Stille wandklok kopen

Niets is zo irritant als een tikkende klok. Alsof je je leven langzaam voorbij ziet glijden. Vreselijk gewoon. Tegelijkertijd vind ik het ook fijn om te weten hoe laat het is. Zónder op mijn mobiel te hoeven kijken. Dus ik wil sowieso een klok in mijn woonkamer. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een stille wandklok. Geen getik, geen gegong. En al helemaal geen zingende vogeltjes als het hele uur geslagen heeft! Ik heb er vier gevonden; ieder in een eigen stijl. Maar deze wandklokken zijn allemaal muisstil!

1. SensaHome TB 20014-4 wandklok

Ooit gehoord van het merk SensaHome? Ik niet in ieder geval. Neemt niet weg dat zij een een fraaie en eenvoudige wandklok maken. Muisstil is-ie! Je hoort hem niet tikken. Ze hebben allerlei kleuren. Ik vind hem zelf mooi omdat er geen poespas op zit. Gewoon een eenvoudige, stille wandklok. Hij is zó stil dat je hem in iedere kamer kunt hangen waar het stil moet zijn.2. QUVIO: stille wandklok van hout en staal 

Een heel andere wandklok is die van Quvio. Niet dat ik daar ooit van gehoord heb, maar ook deze is muisstil. Het geinige aan deze klok vind ik dat hij wel héél simpel is. Minimalistisch, is misschien een beter woord. Maar ook deze wandklok doet wat-ie moet doen. En wel muisstil.


stille wandklok kopen

3. Klassieke, maar stille wandklok

Nog eentje van SensaHome, maar dan in een hele andere uitvoering: klassiek. Uiteraard vooral geschikt als jouw inrichting ook klassiek is. Hoewel de meeste ‘echte’ klassieke klokken luidruchtig tikken en op het hele uur aanslaan, is dit een hele stille wandklok. Dus de voordelen van een klassiek design, maar dan zonder de nadelen van al het geluid. Verder, net als alle klokken die ik heb bekeken, uiteraard van uitstekende kwaliteit.


wandklok kopen klassiek

4. NeXtime: Stille wandklok (retro!)

Tenslotte nog een vierde wandklok die geschikt is voor iedereen die niet van getik houdt. Het merk is NeXtime en ze hebben een geinig retro-ontwerp op de markt gebracht. Verder is-ie oersimpel en degelijk. Ook is hij heel betaalbaar, al moet je de actuele prijs hieronder even checken. Wat mij betreft is het allerbelangrijkste dat ook dit een stille wandklok; niks geen getik of gegong!Ook altijd op zoek naar producten die gewoon stil zijn?

In mijn werkplaats mag het beste een herrie zijn. Als timmerman kan dat gewoon niet anders. En ik vind dat dan ook helemaal niet erg. Een cirkelzaag maakt nou eenmaal geluid. Net als de boor. Maar thuis wil ik stilte. Gewoon geen geluid als niemand iets zegt. Daarom speur ik het web altijd af naar alledaagse producten die alleen géén geluid maken. Of tenminste: zo min mogelijk! Check bijvoorbeeld mijn artikel over stille ventilatoren, een stille wasmachine , airco of koelkast. Veel succes met zoeken naar de stilte!

      Geluidsdichtmaken.nl
      Logo